Garage Vienne

Garages hebben doorgaan een hoog verbruik. Bij garage Vienne hadden ze reeds een 10kVA installatie liggen. Desondanks hebben wij dit nog aangevuld met een 15 kVA.

Bij de nieuwe installatie hebben we een energiemeter toegevoegd. Met deze meter kunnen we nagaan hoe interessant een batterij kan zijn voor het verlagen van de energierekening.

Voor de garage gebruiken we een Fronius Symo advanced 15 kW omvormer in combinatie met 50 Jinko 450 Wattpiek panelen.

Hoe gaan wij te werk?

Jink 450 Wattpiek

☀️ Om een correcte berekening te maken plannen wij vooraf een plaatsbezoek. Hoe meer gegevens wij kunnen opnemen in onze berekeningen hoe beter het rendement 📈. Vanaf het eerste bezoek heeft u één centraal aansprekingspunt.

————————————————————————–

☀️De offerte wordt op maat van de klant afgeleverd. Elk dak is verschillend, elke situatie is verschillend ➡️ De offerte is dan ook steeds verschillend.

————————————————————————–

☀️ Afspraak tot plaatsing wordt vooraf gecommuniceerd. Wij houden ons steeds aan de afgesproken datum 📆. Indien dit wegens omstandigheden toch niet kan doorgaan wordt u vooraf tijdig verwittigd.

————————————————————————–

☀️ Professionele plaatsing. Wij behandelen elk dossier van A tot Z volledig zelf. Dit resulteert in een hogere afwerkingsgraad.

————————————————————————–

☀️ Uitleg over de opvolging van de installatie doen we samen met de klant. Het is belangrijk dat de klant weet hoe de gegevens geïnterpreteerd moeten worden.

————————————————————————–

☀️ Keuring 📝en afhandeling bij Fluvius wordt door ons geregeld.